Bianca Rammeloo

Bianca Rammeloo

Hallo,

Ik help jou weer meer grip op je leven te krijgen, door samen te kijken naar jouw patronen en jouw gedrag daarop. We gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak en maken daar de verandering. Dit zorgt ervoor dat je meer vanuit jezelf kan gaan leven, meer controle over je leven krijgt en meer vrijheid gaat ervaren.

 

Ik ben Bianca. In mijn loopbaan heb ik verschillende banen gehad en altijd met plezier gewerkt. Tot ik in 2008 uitviel door ziekte en niet zo snel weer terug in het werkproces terug kon komen.

Na een lange oriëntatie kwam ik uit bij hypnose. Ik ging mij hierin verdiepen en er ging een wereld voor mij open. Wat er allemaal mogelijk is als je contact gaat leggen met jouw onderbewuste. Heel bijzonder! Het heeft mijn al veel gebracht en ik ben ervan overtuigd dat het jou ook veel kan brengen. Zelf heb ik al redelijk wat issues kunnen transformeren in mijn leven en jij kan dat ook. Soms heb je alleen een beetje hulp nodig.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij het Hypnose Instituut Nederland en ik heb net de laatste afgerond. Ik vind het belangrijk altijd te blijven leren en jezelf zo uitdaagt het beste uit je leven te halen.

Wanneer je ook beter en sterker in je leven wilt staan, neem dan gerust contact op. Ik help je graag!