Bianca Rammeloo

Bianca Rammeloo

Ik help jou weer meer grip op je leven te krijgen, door samen te kijken naar jouw patronen en jouw gedrag daarop. We gaan op zoek naar de onderliggende oorzaak en maken daar de verandering. Dit zorgt ervoor dat je meer vanuit jezelf kan gaan leven, meer controle over je leven krijgt en meer vrijheid gaat ervaren.

Hallo,

Ik ben Bianca, moeder van twee bijna volwassen dochters. In mijn loopbaan ben ik o.a. filiaalmanager van een kledingzaak geweest en heb ik lang bij een bank gewerkt. Daar gaf ik altijd veel van mijzelf en ik heb dan ook altijd met plezier gewerkt. Toch had ik moeite om mij in het drukke leventje staande te houden. Mijn lichaam gaf allerlei signalen en ik kreeg lichamelijke klachten, maar die negeerde ik gewoon. 

De combinatie van werk en het moederschap en daarnaast nog mijn sociale leven onderhouden, viel mij zwaar.  Mede doordat ik toen alles perfect wilde doen en ook erg bezig was met de buitenwereld; ik zou het wel vol houden. Totdat ik in 2008 plotseling uitviel door ziekte en niet zo snel weer terug in het werkproces terug kon komen. Mijn lichaam dwong mij om rust te nemen en letterlijk stil te staan. 

Na een lange oriëntatie kwam ik uit bij hypnose. Ik ging mij hierin verdiepen en er ging een wereld voor mij open. Wat er allemaal mogelijk is als je contact gaat leggen met je onderbewuste. Heel bijzonder! 

Ik werd er steeds enthousiaster over en merkte dat mijn klachten langzaamaan minder werden. Het contact maken met mijn onderbewuste heeft mijn al veel gebracht en ik ben ervan overtuigd dat het jou ook veel kan brengen. Ik heb dingen kunnen transformeren in mijn leven en jij kan dat ook. Soms heb je alleen een beetje hulp nodig.

Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij het Hypnose Instituut Nederland. Daarnaast heb ik vele workshops en korte opleidingen gevolgd en blijf ik me verdiepen in de ontwikkelingen op mijn werkgebied. Ik vind het belangrijk altijd te blijven leren, zodat ik mezelf uitdaagt het beste uit mijn leven te halen, om anderen zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Wanneer je ook beter en sterker in je leven wilt staan, neem dan gerust contact met mij op.

Ik help je graag!