Reviews

Smetvrees aangepakt

Ik liep al bij de psycholoog, maar dat was echt buiten de comfortzone. Vier maanden had ik al smetvrees en was er alleen met praten nog niet vanaf. Ik zocht op google en vond Bianca. Ik dacht: “Let’s Go”

Lees meer

Rookvrij zonder afkickverschijnselen

Onlangs had ik Bianca gezien via Instagram. Al tijden wilde ik stoppen met roken. Ik hoestte mezelf verloren. Van alles had ik al geprobeerd: pleister, pillen van de dokter enz. Niets hielp me er echt vanaf te komen.

Lees meer

Afscheid kunnen nemen

Ik liep al bij een psycholoog en daar zag ik niet veel vooruitgang in. Ik was ten einde raad over de angsten en misschien zou ik via mijn onbewuste wel bij de oorzaak kunnen komen. Meerdere mensen die ik ken waren ook al bij Bianca geweest, dus gaf wel vertrouwen.

Lees meer

Lopen gaat weer beter

Ik was nogal ongelukkig gevallen en daar had een trauma van opgelopen. Mijn dochter wilde me graag helpen wees me op hypnose. En wat ik op de website vond sprak mij aan.

Lees meer

Dierbare beelden mogen zien

De reden dat ik bij Bianca kwam is omdat ik geen klassiek therapie wilde volgen waarin ik alleen maar moest praten en mijn verhaal vertellen. Een vriendin van mij was bij haar geweest. Ze vertelde me wat het voor haar had gedaan. Dat gaf al wat meer vertrouwen.

Lees meer

Bijkomstig gedrag ook verdwenen

Vanwege fysieke klachten in de ingewanden, die niet in het regulier circuit opgelost konden worden, zocht ik Bianca op. De haptonoom had me naar haar doorverwezen. 

Lees meer

Zonder angst op stap

Ik had last van straatvrees en kon niet zonder medicatie ergens naar toe. Een vriendin had bij Bianca therapie gevolgd en was zeer tevreden. Dus besloot ik het ook aan te gaan.

Lees meer

Ik hoef niet meer te pleasen.

Ik wilde handvaten om meer mezelf te ipv de anderen het naar de zin te maken. Grenzen te stellen aan een ander. Ik was de eeuwige pleaser en daar was ik wel klaar mee.

Lees meer

Weer zin om te ondernemen

Een vriendin van ons zat enthousiast te vertellen over hypnose en hoe het haar had geholpen. Thuis ben ik er over in gesprek  gegaan en toen  ben ik eens gaan kijken op de website.

Het eerste contact was prettig. Ik kon mijn verhaal vertellen en Bianca schetst op zich ook wel een idee wat hypnose en de sessies inhouden.

Lees meer

Een relaxter leven!

In eerst instantie had ik een andere hypnotherapeut benaderd, die mijn online zou gaan helpen. Maar toen ik erachter kwam dat ik ook in Terneuzen terecht kan en de site er goed uitzag koos ik ervoor om naar Bianca te gaan.

 

Lees meer

Ik gun mezelf nu rust en slaap beter.

Een vriendin had via Bianca bepaalde angsten opgelost. We hadden het erover. Ik had al meerdere dingen geprobeerd en was nog steeds op zoek. Wellicht is dit ook iets voor jou, stelde ze voor.

Lees meer

Iedereen merkt het verschil.

Bij Bianca voelde ik me gelijk om mijn gemak. Ze is iemand aan wie je gemakkelijk je verhaal aan kwijt kan ze luistert echt. Ik heb haar als prettig ervaren.

Lees meer

Van kettingroker naar een rookvrij leven!

Een collega van mij was succesvol gestopt met roken bij Bianca en hij raadde mij aan om haar te bezoeken. In de aanvraag gaf ik al aan dat ik heel sceptisch tegenover hypnose stond. Ik was bang de controle kwijt te raken en dingen te doen die ik niet wilde. Ik was al eerder onder andere begeleiding gestopt, maar weer begonnen.

Lees meer

Aangenaam verrast!

In mijn leven ben ik heel veel bezig met hoe het leven in elkaar steekt. En hoe meer ik me daarin verdiep, hoe minder ik weet. Het onbewuste, het onbekende van wat er in ons speelt, dat intrigeert me.  

Vandaar dat ik weer eens wat anders wilde doen om dieper te gaan in die materie. Om evt op een andere manier dingen op te laten lossen.  

Lees meer

Na jaren pijnvrij

Ik had al jaren last van mijn tenen. Vooral in bed en tijdens het autorijden. Na allerlei omzwervingen kwam ik bij Bianca uit. Ik was bij de neuroloog, en hij zei dat er niets aan te doen was. Neuropathie was de diagnose. Daar liet ik het niet bij zitten.

Lees meer

Angst in mijn hoofd verdwenen

Geïsoleerd leefde ik. Alles voelde krap en beangstigend. Ik bleef veel thuis, ook van werk en school. Daar zocht ik hulp bij, want ik wilde dat ik meer wat meer zou durven en mezelf minder beperken.

Lees meer

Van schaamte naar rust!

Al tijden had ik last van de trillende handen. Ik schaamde er ervoor en wilde ik vanaf komen.

Op Facebook kwam Bianca op een dag voorbij en ik besloot contact op te nemen.

Lees meer

Zwarte waas is weg!

Ik was op zoek naar iemand die me kon helpen mijn jeugd trauma’s op te lossen. Via internet kwam ik op de website terecht. Daar stond zeer concrete en duidelijk informatie. De reviews heb ik gelezen en de uitleg sprak me ook aan. Na vergelijken met andere sites koos ik voor de aanpak van Bianca.

Lees meer

Trauma verwerkt.

Via een klant van mij, die al sessies had gevolgd, kwam ik bij Bianca terecht.

Ik had al lang last van tinnitus. Hoe kwam ik eraan? Dat wil de ik graag weten.

Lees meer

Schuldgevoel is verdwenen.

Na het enthousiaste verhaal van een vriendin waarin ze aangaf dat Bianca haar echt geholpen had, besloot ik een kijkje te nemen op haar site. Mijn interesse was gewekt en ik besloot contact op te nemen.
Lees meer

Nog steeds genieten van eten terwijl ik afval.

Het was jaren geleden dat ik nog op de weegschaal gestaan had omdat ik mijn gewicht niet ‘wou’ weten. Wanneer ik merkte dat ik steeds een grotere maat nodig had van broeken, heb ik me toch eens op de weegschaal gezet. Ik was geschokt toen ik het gewicht zag.

Lees meer

Oerverdriet is weg!

Via Edwin Selij en bestetherapeut.NL wam ik bij Bianca terecht.
Onlangs had ik een diagnose gekregen, waardoor ik een tijd behandeld zou moeten worden. Ik wilde uit mijn angst en zorgen weg komen. Leren hoe ik daar goed mee om kon gaan.
Lees meer

Oude pijn losgelaten!

Voor de pijn in mijn maag die al anderhalf jaar duurde zocht ik hulp. Zeker na toen er na meerdere onderzoeken geen duidelijke oorzaak voor gevonden was. Ik kreeg een brief van de huisarts met deze diagnose en toen ik dat googlede las ik dat hypnotherapie daar vaak voor ingezet werd.

Lees meer

Ik kan eindelijk verder

Mijn vriendin, die al bij Bianca geweest was, liet me de Facebook pagina zien. Ik ben blij dat ik naar mijn vriendin geluisterd heb, om naar haar te gaan.
Lees meer

Ik voel me weer veilig!

Via iemand anders hoorde ik over hypnotherapie en zo kan ik via google bij Bianca gerecht.

Aan de telefoon wist Bianca aan te voelen welke vragen ze moest stellen en me te motiveren met die vragen. Toen wist ik ook ineens waar ik het voor wilde doen. Een toekomst zonder klachten.

Lees meer

Contact met mijn overleden vader

Ik kende Bianca persoonlijk en via fb zag ik de verhalen voorbij komen. Al vaker was ik aan het nadenken over hypnose. Toch dacht ik nog dat hypnose eng was.
Lees meer

Minder medicijnen nodig na de sessies.

Ik had al een tijd last van netelroos, waar ik steeds meer medicijnen voor moest slikken. En eigenlijk wilde ik dat niet. Ik zoek het liever in een andere hoek dan medicijnen te slikken. Wanhopig was ik en kwam tot de conclusie dat ik iets moest doen.
Lees meer

Tot de kern gekomen.

Via Facebook kwam ik Bianca weer tegen, maar ik kende haar al van voorheen. Ik wilde graag manieren vinden om rustiger te worden van binnen. Dus nam ik contact op. Het intake gesprek was prettig, dus besloot ik er voor te gaan.
Lees meer

Streefgewicht ga ik halen!

Via een bekende had ik gehoord over haar behandeling met hypnose. Maar die woont niet in Zeeland, dus ben ik op zoek gegaan naar iemand die meer in mijn buurt woonde. De website kwam goed en vertrouwd over, dus vandaar mijn keuze.
Lees meer

Hypnose is heerlijk!

Ik heb Bianca ervaren als een fijne, lieve persoonlijkheid, die ook niet bang was eens iets over zichzelf bloot te geven, dit schept
vertrouwen.

 

Lees meer

Boost van zelfvertrouwen

Ik heb Bianca bezocht omdat ik last had van stress en dan voornamelijk tijdens de examens. Hierdoor kon ik geen antwoorden meer geven op vragen en dit gaf me een slecht gevoel.

Lees meer

Vroeg uit de veren

Ik was benieuwd wat hypnose mij zou kunnen brengen, was nieuwsgierig naar het effect. ’s Ochtends kon ik nooit mijn bed uit, en wat ik ook probeerde, het was mij nog niet gelukt om dat te veranderen voor mezelf.

Lees meer

Weer aan het werk

Ik was ziek, nl fibromyalgie, CVS, Parkinson en chronische depressie. Ik werkte al sinds 2009 niet meer. Ik was heel vaak te moe (lees uitgeput)…

Lees meer

Geen Hocus Pocus

Bij Bianca kwam ik, omdat ik wilde afvallen. En ik verviel steeds in hetzelfde patroon. Ik had al heel veel geprobeerd. Maar ik kon het steeds niet vasthouden en dacht op deze manier dan lukt het me mss wel. Ik hoopte dat hypnose daar verandering in kon brengen. Ik wilde van het onbewuste snaaien af (uit de koekjes kast of van een borrelplank).

Lees meer

Oud verdriet los kunnen laten

Omdat ik met een trauma zat vanuit het verleden, i.v.m. het vroege overlijden van mijn moeder, wilde ik hypnotherapie gaan doen.

Lees meer

Meer zelfvertrouwen door hypnose

Een tijdje geleden zat ik niet lekker in mijn velletje en kwam ik bij Bianca voor een sessie. Ik had het idee dat niemand mij echt leuk vond en was ervan overtuigd dat sommige mij raar vonden, waardoor ik me steeds…

Lees meer

Een nieuwe reset

Spannend vond ik het vooral de eerste keer. Allerlei vragen kwamen in me op: “Houd ik de controle over wat ik doe en zeg?” “Kan ik wel onder hypnose gebracht worden?” Achteraf had ik me zorgen gemaakt om niks. Bianca is heel rustig en oprecht geïnteresseerd in je problematiek. Je krijgt meteen het gevoel dat ze je wilt helpen.

Lees meer

Bevrijd!

Drie kwart jaar geleden bij Bianca geweest en nog steeds voel ik de blijvende verandering: Ik kon met bepaalde situaties niet goed omgaan, wat mij belemmerde in mijn persoonlijke ontwikkeling. Bepaalde emoties die ik niet kon verklaren, wilde ik opgelost krijgen. Ik had vaak het gevoel dat ik het niet goed deed en ervaarde vaak een schuldgevoel.

Lees meer

Wauw effect

Al jaren heb ik heb zoveel gedaan aan zelfontwikkeling. En toch bleef er nog steeds iets de kop opsteken. Ik hoopte daar eens verder mee te komen. Ik kon voor de psycholoog kiezen, maar koos voor hypnose. Weet wie was dit een uitgang die werkt. Via het HIN (Edwin Selij) kwam ik bij Bianca terecht.

Lees meer

Veel zelfverzekerder!

Een vriendin van mij zag, net als ik dat ik enorm met mezelf aan het sukkelen was. Ze adviseerde me naar Bianca te gaan. Ik wilde mezelf weer terugvinden, dus nam ik contact op.

Lees meer

Ik hoef het niet zelf te doen

Omdat ik met veel stress zat waar ik niet van wist waar het vandaan zocht ik hulp. Wat daar wilde ik een oplossing voor zoeken. Via mijn vriendin ben ik bij Bianca terecht gekomen.

Lees meer

Ik heb weer levenslust

Via mijn moeder ben ik bij Bianca terecht gekomen. Zij is ook bij haar in behandeling is geweest.

De intake was kort maar krachtig. Er was een duidelijke vraagstelling en duidelijke uitleg van wat de bedoeling is.

Lees meer

Verleden geheeld

Eigenlijk had ik al vele soorten therapie gevolgd en die hadden geholpen. Toch zat er nog wat, van mijn verleden.  Vooral de onwetendheid over nare gebeurtenissen. Daar wilde ik graag duidelijk over, over ervaringen en hoe ik het soms anders maakte in mijn hoofd dan het echt was.

Lees meer

Mijn originele zelf weer terug

Ik ben terecht gekomen bij Bianca via mijn partner. Zij had ontzettend goede ervaring en zodoende. “Goh, misschien is het ook wel iets voor mij” dacht ik. Best wel wat problemen had ik gehad en goede hulp zou daarbij welkom zijn. Dingen bespreken op een bewuste manier en vanuit je verstand en daar kon ik het niet vinden. Dus ben ik het op een ander plek gaan zoeken.
Lees meer

Dit maakt zo’n verschil

Via Google kwam ik bij Bianca terecht. Een bedrijfscoach adviseerde een hypnotherapeut en een paar opties, en zodoende zocht in op Google bij wie ik terecht wilde.
Lees meer

Ontspannener werken en doorgaan

Al tijden was ik erg gespannen als ik nog maar aan mijn werk dacht. Ik wilde echt meer ontspanning tov daarvan. Van alles had ik al geprobeerd en toch niet allemaal met het gewenste resultaat. Dat maakte dat ik verder zocht. Via Facebook en via Edwin Selij en bestetherapeut.nl  kwam ik bij Bianca terecht.
Lees meer

Door de rouwverwerking heen.

Vooral voor de verwerking van het verlies van mijn vader zocht ik hulp.Hij is 25 jaar geleden is overleden. Daar had ik nog steeds last van. Emotioneel en bozig was ik en ook tegelijkertijd het vertrouwen in mannen kwijt.
Lees meer

Na elke sessie vrolijk naar huis.

Ik kwam bij Bianca terecht via oud collega’s. Er waren er al meerdere bij haar geweest en zij vonden Bianca’s aanpak positief en heel fijn.Allereerst kreeg ik een uitnodiging voor een gratis intake gesprek. Dat vond ik ook wel belangrijk.  Het was wel heel fijn om al een beetje een idee te krijgen van wat we gingen doen.
Lees meer

Eindelijk jeukvrij en een gave huid!

In een hele slechte periode zat ik toen ik bij Bianca op haar site terecht kwam, die wekte mijn vertrouwen. Ik had last van jeuk aanvallen, daar wilde ik controle over hebben. Het komt en het gaat en ik had er zo weinig grip erop. Het beheerste mijn leven. Dit kon zo gewoon niet verder.

Lees meer

Alcoholgebruik onder controle!

Al een tijd had ik last van mijn alcohol gebruik wat ik niet onder controle had. Mijn moeder kwam iets tegen op Facebook over Bianca. Dus ik wilde dat wel proberen.

Lees meer

Mijn onderbewuste helpt mij!

Door goede ervaringen van mijn collega die heel veel is afgevallen, wilde ik zelf hypnose ook uitproberen. Ik had last van verschillende verslavingen waar ik niet vanaf kwam. Zo kwam ik bij Bianca terecht.

Lees meer

Doeltreffend gestopt met roken!

Al jaren speelde ik met de gedachten om te stoppen met roken, maar ik bleef het maar uitstellen en denken dat het wel een keer zou komen. Toen ik een bericht over stoppen met roken voorbij zag komen op Facebook, heb ik toch eens een belletje gedaan.

Lees meer

Een grote stap vooruit!

In het verleden was ik al eens in hypnose geweest en wilde wel weer eens wat dingen voor mezelf oplossen. Ik was mijzelf kwijt geraakt in de jaren waarin er veel gebeurd was in mijn leven. Mijzelf terug vinden, dat wilde ik, de weg om mijzelf te vinden, met meer zelfvertrouwen en weer vanuit mijn eigen wil dingen doen. 
Lees meer

Spuugangst verdwenen!

Doordat ik veel last had van een spuugfobie was ik niet meer mezelf. De angst nam volledig de controle over. De sessies bij Bianca waren al bekend binnen de familie.
Lees meer

Vertrouwen in mijn eigen toekomst.

Om aan mezelf en aan mijn persoonlijke ontwikkeling te werken, zocht ik op internet en kwam ik bij Bianca terecht. Ik liep steeds rondjes in mijn eigen cirkeltje en kwam geen stap verder. Ik zette mezelf altijd terug in het oude patroon.
Lees meer

Ik heb mijn leven weer terug.

Zwaar depressief was ik en stond al maanden op een wachtlijst om bij een psycholoog aan de slag te gaan, ik zag geen ander weg om verder te zoeken en zocht naar hypnotherapie, zo kwam ik via google bij Bianca terecht.
Lees meer

In 1x van die vervelende gedachten af.

Via #vraaggewoon.nl, het platform voor jongeren, kwamen wij bij Bianca terecht.
Eerst had mijn moeder een telefonisch gesprek met Bianca. Daarna volgde een Zoom meeting.
Lees meer

Ik kom meer voor mezelf op.

Ik ervaarde veel stress in mijn leven die zich ook uitte als pijnklachten, daar wilde ik vanaf. Een vriendin van mij had hypnotherapie gedaan en ze heeft er veel uitgehaald. Omdat ze er zo positief over was , ben ik het ook aangegaan.
Lees meer

Weer gelukkig met mezelf

Door een vriendin ben ik bij Bianca terecht gekomen, ze vertelde positieve dingen en toen heb ik de stap gezet. Ik kon namelijk niet meer genieten en zat met bepaalde dingen in de knoop. Ik had veel last van stress en een liep constant met een zenuwachtig gevoel. Alles was ik aan het overdenken en zo werd ik heel onzeker over mezelf.

Lees meer

Meer tijd over nu overdenken weg is!

Via Facebook volgde ik Bianca. Ik zag een post voorbij komen die mij aansprak. Laat ik er maar eens een berichtje aan wagen, dacht ik. Dit kwam precies op het juiste moment.
Lees meer

Blokkade helemaal opgelost: Energieker dan ooit!

Ik had nood om in contact te komen met mezelf, had een onderliggend probleem van vroeger die voor een ‘blokkade’ zorgde waardoor ik niet meer goed in mijn vel zat.
Lees meer

Oud verdriet los kunnen laten

Omdat ik met een trauma zat vanuit het verleden, i.v.m. het vroege overlijden van mijn moeder, wilde ik hypnotherapie gaan doen.

Lees meer

Zelfhypnose aangeleerd!

Via internet kwam ik bij de website terecht.
Allereerst was er een intakegesprek. Dit was kort maar krachtig.
Lees meer

Herstel in versnelling gebracht

Ik was er al mee bekend dat Bianca hypnotherapie deed en kende haar al persoonlijk. In de intake was ze direct to the point, dat vind ik wel prettig. De uitleg was duidelijk wist wat ik kon verwachten.

Lees meer

Onderliggend probleem naar boven gehaald

Via tv zag ik iets voorbijkomen over hypnotherapie, nou dacht ik; dat is toch niks voor mij maar was enigszins geprikkeld en ging zoeken op internet. Zo kwam ik op de website van Bianca terecht. 
Lees meer

Paniek verdwenen.

Via een kennis kwam ik bij Bianca terecht. Ik kreeg een paniekaanval waar zij bij was en zij vertelde dat ze iemand wist die dat soort dingen aan kan pakken.

Lees meer

 

Ik ga nu helemaal voor mijn eigen bedrijf

Vanaf het eerste gevoel had ik het gevoel dat Bianca mij snapte, ik voelde me toen al begrepen. Juist dat was fijn. Omdat hypnotherapie toch onbekend terrein was, was het gesprek absoluut niet wazig, niet zweverig.
Lees meer

Bloedwaardes weer normaal

Ik had al een tijd last van netelroos, waar ik steeds meer medicijnen voor moest slikken. En eigenlijk wilde ik dat niet. Ik zoek het liever in een andere hoek dan medicijnen te slikken. Wanhopig was ik en kwam tot de conclusie dat ik iets moest doen.

Lees meer

Ontspannen in de auto

Ik zag iets voorbij komen op social media. Al heel lang wilde ik iets aan mijn angsten en paniek doen. Toen ik de pagina op Facebook voorbij zag komen kwam ik in actie en heb ik gelijk gebeld.

Lees meer

Woedeaanvallen verdwenen

Via Google kwam ik bij Bianca terecht. Ik wilde al langere tijd van bepaalde dingen af, waaronder woedeaanvallen. Ik wilde gewoon gelukkiger door het leven gaan zonder al die obstakels. En wilde niet meer getriggerd worden. Hier wilde ik wat aan gaan doen.

Lees meer

Ik heb de controle weer terug

Met wat enige terughoudendheid, maar wel de wil om weer controle te krijgen over mijn dagelijks leven, heb ik 3 hypnose behandelingen ondergaan, onder begeleiding van Bianca. Na een zéér uitvoerige intakegesprek en na de behandelingen kan ik zeggen dat ik méér controle heb gekregen.

Lees meer

Weer grip op mijn emoties

Ik liep vast in mezelf, kon mijn emoties en gedachten niet goed meer begrijpen of sturen. 

Lees meer

Het opgejaagde gevoel is weg

Ik had al een hele tijd een onprettig gevoel in mijn borstkas en dat voelde voor mij als een knagende rat. Ik had steeds een heel opgejaagd gevoel. Er speelde een persoonlijke situatie in mijn leven, waar ik al lang mee zat. Daarvoor heb ik al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan. Daar had ik veel van geleerd, maar er zat nog best wel veel.

Lees meer

Rust in mijn lijf

Ik ben door Bianca onder hypnose gebracht. Ik sta erg open voor alles wat mij als mens sterker en rijker kan maken in ervaringen, ik heb dan ook nooit vrees gehad dat er iets “engs” zou gaan gebeuren. Na een voorgesprekje heeft Bianca…

Lees meer

Eindelijk gestopt met roken

Een aantal jaar geleden ben ik bij Bianca geweest, omdat ik graag wilde stoppen met roken. Er is veel veranderd na de sessies. Ik voel me veel gezonder, sterker, krachtiger. In het begin had ik het vaak…

Lees meer

 

Ik kan weer rust ervaren.

Al enige tijd zag ik verschillende verhalen op fb verschijnen. Omdat de verhalen me wel aanspraken dacht ik: ik zal het eens proberen.Via een bekende had ik gehoord over haar behandeling met hypnose. Maar die woont niet in Zeeland, dus ben ik op zoek gegaan naar iemand die meer in mijn buurt woonde. De website kwam goed en vertrouwd over, dus vandaar mijn keuze.

Lees meer